Hett tips

Nu har jag städat ut skafferiet!! Bläh och usch vad det fanns onödiga saker och annat där inne. Men så är det betydligt finare nu, är så glad och nöjd. Ska alldeles strax hämta hem grabbarna från skolan. Första dagen tillbaka efter förkylning, inte helt ok i halsar och näsor, får väl se vad som händer härnäst. Det hade varit många fler sjuka i deras klass under veckan så det hade inte varit många på cykelutflykten. Vilken tur, då slapp de känna sig utanför.

Har fått ett hett tips om en julklapp
 
Det är en dvärggruva i lego, men Herr R har döpt om den till dvärgborg. Den är riktigt fin och inte alldeles för dyr heller,
629 kronor är inte så farligt, med tanke på att det är Lego. Jojo, tänker nu någon, inte dyrt. Men då kan jag försäkra er om att det kostar att ha pojkar och har de fått upp ögonen på Lego så kostar det alldeles ofantligt mycket. Blev själv alldeles förfasad när jag letade runt på Lego sidan, hittade nämligen en jätte fin "starwars boll", ett annat önskemål sedan länge, men den kommer aldrig att inträffa för det var ett makabert pris på den konstellationen!

3999 kronor för denna!! Never in my life.

Ha en underbar helg


Kommentarer
Postat av: Znogge

Alla våra tre barn har lekt med Lego och Duplo. Visst kostar det men det är bra saker som håller för måga lekar och barnen tröttnar inte i första taget. Då tycker jag det kan vara värt pengarna, dock inte 3999! Där går gränsen...



Kram!

2008-09-05 @ 13:34:20
URL: http://znogge.wordpress.com/
Postat av: IKA

Znogge:

Precis min mening. Lego och Duplo är hållbart och räcker hela livet, men 3999..nix inte en chans



Kram

2008-09-05 @ 14:51:58
URL: http://ikatankar.blogg.se/
Postat av: Nalle

Å att det ska vara så dyrt med leksaker. Men den du tänker på har ju ett hyfsat pris. Och ser roligt ut!

Ha en fin kväll

Kram

Nalle

2008-09-05 @ 17:19:32
URL: http://nallesfoto.blogg.se/
Postat av: IKA

Nalle:

Jo det blir skoj att bygga den dvärgruinen/dvärgborgen. Vi får se hur kvällen blir, de gick första dagen i skolan idag efter en förkylningsfrånvaro på 4 dagar..och det är mer snuvigt och hostigt nu!!!



Bläh..det blir en vända till med förkylning

Kram behövdes och kram skickas i retur

2008-09-05 @ 18:35:59
URL: http://ikatankar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0