Feltryckningar

Jag råkade göra justeringar på förra designen utan att skriva upp hur det var i original så jag tappade bort mig i alla koder! Är inne i en period när jag tröttnar fort på bakgrunden, inget verkar passa, jag är sååå kinkig och när man dessutom inte greppar alla term språk blir det knas. Ska fila lite på denna design och se om jag faller för något. Inläggen kanske är olika från gång till gång, design mässigt alltså. Nå, nu blev det en massa onödiga ord från mig, men de bjuder jag på, det är all feber och sömnlös natt som surrar runt.


Kommentarer
Postat av: Gisan

Lycka till med alla justeringar! Kramar...

2008-09-06 @ 13:30:07
URL: http://gisans.blogspot.com
Postat av: Linda

Nu har jag dragit igång en bloggdesign tävling där du kan vinna en personlig blogg utefter dina egna önskemål! Allt du behöver veta finns att läsa på min blogg under tävlingar. Ha det bra!

2008-09-06 @ 13:36:49
URL: http://lindasara.blogg.se/
Postat av: Ninni

Ja det är lite bökigt att fixa och trixa, just nu ser ajg ingen bakgrund alls!



Usch är du sjuk också..kryapådej vännen

2008-09-06 @ 16:04:35
Postat av: Nalle

Oj vad förvånad jag blev när jag tittade in nu. Det där hände mig också en gång. Fick göra om allt. Men kom på att jag kunde ju spara hela mallen i works, och kopiera in den igen om jag skulle göra fel.Men nu gör jag inte så längre. Blir det fel så blir det.

Alltihop blir som en övning. Alltid lär man sig nåt.

Ha det gott !

Kramar Nalle

2008-09-06 @ 16:30:02
URL: http://nallesfoto.blogg.se/
Postat av: IKA

Gisan:

Tusen tack..det är aningen knåpigt detta och det gälelr att hålla tungan rätt i munnen.! Jag känner mig aningen irriterad snart.



Kram

2008-09-06 @ 16:39:53
URL: http://ikatankar.blogg.se/
Postat av: IKA

Ninni:

Det är skoj faktiskt, men det gäller att inte ha för många avbrott, jag har en förmåga att glömma så fort vad och var jag ska klistar in när jag springer mellan data, sjuka barn och mat och städning..haha, korttids minnet är inte det bästa.



Det är bara pojkarna än så länge som är sjuka



kramiz

2008-09-06 @ 16:41:28
URL: http://ikatankar.blogg.se/
Postat av: IKA

Nalle:

Ja, jo, jag kan tänka mig att det kändes aningen snopet att komma in här..det känns aningen snopet här med kan jag lova. Jag byter, klistrar och skriver vid sidan om, men jag kan försäkra dig om att jag snart blir galen!!



Kram kram

2008-09-06 @ 16:42:41
URL: http://ikatankar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0